Beşiktaş'tan ligi sallayacak transfer! Hasan Arat Fenerbahçe'nin kovulan yıldızını getiriyor. 14 milyon eruoya imzayı attı

Beşiktaş'tan ligi sallayacak transfer! Hasan Arat Fenerbahçe'nin kovulan yıldızını getiriyor. 14 milyon eruoya imzayı attı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar sıcak bir son dakika transferine imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca şaşkına dönecek. Beşiktaş'tan ligi sallayacak transfer! Hasan Arat Fenerbahçe'nin kovulan yıldızını getiriyor. 14 milyon eruoya imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş'tan ligi sallayacak transfer! Hasan Arat Fenerbahçe'nin kovulan yıldızını getiriyor. 14 milyon eruoya imzayı attı.

BEŞİKTAŞ'TAN LİGİ SALLAYACAK TRANSFER

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar sürpriz bir transfere imza attı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin yeni sezon kadrosunda düşünmediği Cengiz Ünder için, menajerinden flaş bir hamle geldi. Milli oyuncunun menajeri Cengiz'i Beşiktaş'a önerdi.

yeni-proje-2024-08-06t132124-082.jpg

HASAN ARAT FENERBAHÇE'NİN KOVULAN YILDIZINI GETİRİYOR! 14 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTI

Sağ kanata transfer yapmak isteyen ve bu yüzden temaslarda bulunan Beşiktaş'a sürpriz bir haber geldi. Fenerbahçe'de o mevkide birçok oyuncu olduğu için kendisine kulüp bulması söylenen Cengiz Ünder Türkiye'de kalmak istiyor. Bu durum Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'e iletildi. Eğer gerekli görüşmeler yapılır sonuç alınır ise Beşiktaş'ta Cengiz Ünder gelişmesi yaşanabilir. Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, yönetime haber yollayıp sağ kanata takviye yapılmasını istedi. Siyah beyazlı yönetim de hocanın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Angel Di Maria'yı alamadı. Angel Correa için nabız yokladı. Bu arada sürpriz bir gelişme yaşandı milli yıldızı Cengiz Ünder'in menajeri siyah-beyazlıların kapısını çaldı.

yeni-proje-2024-08-06t132137-746.jpg

Cengiz Ünder'in menajeri, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'e "Cengiz Türkiye'de kalmak istiyor Beşiktaş'da da oynamaya sıcak bakıyor" teklifinde bulundu. Hüseyin Yücel ise "Bu konuyu yönetim kuruluna sunacağım. Hoca'nın ve Başkan Hasan Arat'ında onayı olursa Fenerbahçeli yöneticilerle irtibata geçebiliriz" açıklaması yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN