Beşiktaş'ın eski aşkı Trabzonspor'a imzayı atıyor! Ertuğrul Doğan gol makinesini ikna etti. Evi bile hazır hale getirildi

Beşiktaş'ın eski aşkı Trabzonspor'a imzayı atıyor! Ertuğrul Doğan gol makinesini ikna etti. Evi bile hazır hale getirildi

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile şampiyon olup kupayı müzesine götürmek isteyen bordo-mavililerde transfer mesaisi sürüyor. Paul Onuachu transferinde henüz net bir cevap alamayan Karadeniz ekibi yılın imzasını attırıyor. Beşiktaş'ın eski aşkı Trabzonspor'a imzayı atıyor! Ertuğrul Doğan gol makinesini ikna etti. Evi bile hazır hale getirildi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde forvet arayışı devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın eski aşkı Trabzonspor'a imzayı atıyor! Başkan Ertuğrul Doğan gol makinesini ikna etti. Evi bile hazır hale getirildi.

BEŞİKTAŞ'IN ESKİ AŞKI TRABZONSPOR'A İMZAYI ATIYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Forvet arayışında olan bordo-mavililer sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Wout Weghorst’u bekliyor, geri sayım sürüyor. Fırtına, 1.97 boyundaki golcü ile el sıkıştı. Wout Weghorst, Burnley ile bordo mavililerin anlaşmasını bekliyor. Yönetim transferi bir an önce bitirmek istiyor.

yeni-proje-2024-08-03t122007-700.jpg

ERTUĞRUL DOĞAN GOL MAKİNESİNİ İKNA ETTİ! EVİ BİLE HAZIR HALE GETİRİLDİ

Karadeniz devi, yaklaşık 13 gün önce başladığı Wout Weghorst operasyonunda mutlu sona ulaşmak üzere. Karadeniz devi, 31 yaşındaki Hollandalı golcü ile maddi konularda el sıkıştı. Henüz yazılı bir anlaşma olmasa da taraflar sözlü olarak el sıkıştı. Hatta 1.97 boyundaki futbolcu, kendisi için gösterilen evi de beğendi. Artık Weghorst ile Fırtına arasındaki anlaşmada çok küçük detaylar kaldı. Ancak Burnley ile görüşmeler devam ediyor.

yeni-proje-2024-08-03t122021-316.jpg

Beşiktaş'ın önceki sezon Burnley'den kiraladığı 31 yaşındaki yıldız, Dünya Kupası'nın ardından Manchester United'dan gelen teklifle Premier Lig devinin yolunu tutmuştu. Kartal'da yarım sezon geçiren Weghorst, Trendyol Süper Lig'de çıktığı 16 karşılaşmada 8 gol, 4 asistlik skor katkısıyla dikkat çekmişti. Kırmızı Şeytanlar'da çok tutunamayan (31 maç, 1 gol ve 3 asist) Hollandalı santrfor, sezonun sona ermesiyle Burnley'ye dönmüş ve sonrasında 1.5 milyon euro'ya Hoffenheim'a kiralanmıştı. Bundesliga ekibinde 30 maça çıkan ve 7 gol 4 asistlik katkı sağlayan 1.97 boyundaki yıldız, önümüzdeki sezon çok büyük ihtimalle Fırtına için ter dökecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN