Beşiktaş'a 7 milyon euroluk savunmacı! Kartal bombayı patlatıyor...

Beşiktaş'a 7 milyon euroluk savunmacı! Kartal bombayı patlatıyor...

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde bu sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü 7 milyon euroluk savunma oyuncusuna dikti.

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında yarın sahasında Konyaspor'u konuk edecek Beşiktaş, kış transfer sezonu için çalışmalarına başladı. Önceliğini savunma hattına veren siyah-beyazlı ekip, 7 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Sezon başından bu yan defans hattında sorunlar yaşayan Beşiktaş, kış transfer döneminde önceliğini savunma hattına verdi. Kartal, gözünü Hollanda'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, Hollanda devi PSV formasını terleten Brezilyalı savunma oyuncusu Mauro Júnior için düğmeye bastı. Siyah-beyazlı ekibin, güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Brezilyalı savunma oyuncusunu transfer listesine aldığı öne sürüldü.

25 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olmasını fırsat bilen Beşiktaş, devre arasında Brezilyalı savunma oyuncusu için Hollanda devine resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Brezilyalı savunma oyuncusu bu sezon PSV forması altında 5 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Tecrübeli savunma oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 189 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 21 gol 28 asiste imza attı.

Kartal'ın devre arasında Brezilyalı savunma oyuncusu için Hollanda devine resmi teklif yapması bekleniyor.

Mauro Júnior - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN