Beşiktaş'a 35 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bombayı patlatıyor: 270 gol 139 asist

Beşiktaş'a 35 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bombayı patlatıyor: 270 gol 139 asist

Devre arasında gol yollarındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen Beşiktaş, 35 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaşan Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı aldı.

Son haftalarda gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş, devre arasında kadrosuna kaliteli bir golcüyü dahil etmeyi hedefliyor.

Ciro İmmobile ile forma rekabetine girebilecek kaliteli bir yıldız golcüyü kadrosuna katmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlı ekip, gözünü 35 milyon euroluk gol makinesine dikti. Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, geride bıraktığımız transfer döneminde de kadrosuna katmayı hedeflediği Luuk de Jong'a gözünü dikti.

Hollandalı golcünün Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde bu kez bu teklife 'evet' diyebileceği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro olan 34 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplam 35,40 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Bu sezon PSV'de 10 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 6 gol 4 asistlik katkı sundu. Yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca ise 621 müsabakada görev alırken 270 gol 139 asiste imza attı.

Trabzonspor Luuk de Jong İçin PSV ile Temasa Geçti - Trabzon Haber - Trabzon Son dakika Haber

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN