Beşiktaş'a 10 milyon euroluk savunmacı! Kartal bir bombayı daha patlatıyor...

Beşiktaş'a 10 milyon euroluk savunmacı! Kartal bir bombayı daha patlatıyor...

Transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, bu kez de 10 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bu kez de 10 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli ekip, gözünü Arjantinli sol bek oyuncusuna dikti.

Yeni sezonda Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Gabriel Paulista, İmmobile, Rafa Silva ve Can Keleş'i kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez de 10 milyon euroluk sol bek oyuncusunun transferi için kolları sıvadı.

Fanatik'in haberine göre; Masuaku ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, sol bek pozisyonu için Fransız ekibi Lyon formasını terleten Arjantinli Nicolas Tagliafico'yu düşünüyor. Siyah-beyazlı ekibin 31 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusunu transfer gündemine aldığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan deneyimli savunma oyuncusunun transferinde ısrarcı olduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan deneyimli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 10,98 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız futbolcunun Lyon ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek.

Tagliafico geçen sezon Lyon formasıyla 31 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistlik performansa imza attı.Beşiktaş'a dünya şampiyonu yıldız - 2. Foto

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN