Beşiktaş transferde gaza bastı! Hasan Arat 28 milyon euroluk yıldızı Premier Lig'den getiriyor. Yer yerinden oynayacak

Beşiktaş transferde gaza bastı! Hasan Arat 28 milyon euroluk yıldızı Premier Lig'den getiriyor. Yer yerinden oynayacak

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda sol bek arayışı devam ederken gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. Taraftarlar bu bilgi ile sevinçten havalara uçacak. Beşiktaş transferde gaza bastı! Hasan Arat 28 milyon euroluk yıldızı Premier Lig'den getiriyor. Yer yerinden oynayacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen bilgi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş transferde gaza bastı! Hasan Arat 28 milyon euroluk yıldızı Premier Lig'den getiriyor. Yer yerinden oynayacak.

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE GAZA BASTI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle sol bek arayışında olan siyah-beyazlı yönetimden flaş bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş’ta Tottenham forması giyen 27 yaşındaki Sergio Reguilon ismi ön plana çıktı. İspanyol savunmacının 1 yıllık sözleşmesi var.

yeni-proje-2024-08-29t105847-961.jpg

HASAN ARAT 28 MİLYON EUROLUK YILDIZI PREMIER LİG'DEN GETİRİYOR! YER YEREİNDEN OYNAYACAK

Beşiktaş'ta sol bek için Tottenham forması giyen Sergio Reguilon ismi ön plana çıktı. Kartal, 4 sezondur başka takımlarda kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesinin son senesinde bulunan yıldız oyuncuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmayı amaçlıyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak dikkat çeken oyuncu sol bekin yanı sıra orta sahanın sol tarafında da forma giyebiliyor.

yeni-proje-2024-08-29t105858-747.jpg

Etkili sol ayağıyla dikkat çeken 27 yaşındaki oyuncunun Tottenham ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.78 boyundaki yıldız kariyerinde 77 Premier Lig maçında süre alırken; 2 gol ve 10 asistlik katkı verdi. İspanya'da ise 56 La Liga maçında oynayan oyuncu 2 gol ve 6 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN