Beşiktaş istiyordu Fenerbahçe devreye girdi! Ali Koç 35 milyon euroluk İtalyan yıldızı kaptı geliyor. Hasan Arat çıldıracak

Beşiktaş istiyordu Fenerbahçe devreye girdi! Ali Koç 35 milyon euroluk İtalyan yıldızı kaptı geliyor. Hasan Arat çıldıracak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan ve yoluna dolu dizgin devam eden sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş istiyordu Fenerbahçe devreye girdi! Ali Koç 35 milyon euroluk İtalyan yıldızı kaptı geliyor. Hasan Arat çıldıracak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluk yaşayamayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler hücum hattı için flaş bir hamlede bulundu. Taraflar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş istiyordu Fenerbahçe devreye girdi! Ali Koç 35 milyon euroluk İtalyan yıldızı kaptı geliyor. Hasan Arat çıldıracak.

BEŞİKTAŞ İSTİYORDU FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe kadrosunu daha da genişletmek için yoğun bir mesai harcıyor. Özellikle hücum hattına hızlı ve teknik bir oyuncuyla güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerde şaşırtan bir hamle geldi. A Spor'da yer alan habere göre Kanarya, Beşiktaş ile adı anılan o yıldızın peşine düştü. Sarı-lacivertliler, 35 milyon Euro'luk futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

yeni-proje-2024-08-14t121436-241.jpg

ALİ KOÇ 35 MİLYON EUROLUK İTALYAN YILDIZI KAPTI GELİYOR! HASAN ARAT ÇILDIRACAK

Şampiyonlar Ligi'deki Lille maçından sonra kollarını sıvayan Fenerbahçe'nin, Federico Chiesa'yı transfer listesine aldığı öğrenildi. Beşiktaş'ın da istediği futbolcu için sarı-lacivertli ekip, girişimlere başlayacak. Kanarya ilk olarak 10 milyon Euro ve bonuslar içeren teklif paketini Juventus'a sunmayı düşünüyor.

yeni-proje-2024-08-14t121454-276.jpg

İtalya futbolcu kariyeri boyunca 324 maça çıkıp bu müsabakalarda 77 gol ve 53 asist yaptı. Geçen sezon ise 37 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, bu mücadelelerde 10 gol 3 asist yaptı. Chiesa'nın Juventus ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN