Beşiktaş Fenerbahçe'nin taçsız prensini transfer ediyor! Hasan Arat milli futbolcuyla el sıkıştı, imzalar atıldı. Hayırlı olsun

Beşiktaş Fenerbahçe'nin taçsız prensini transfer ediyor! Hasan Arat milli futbolcuyla el sıkıştı, imzalar atıldı. Hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer mesaisi sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu transfer haberini duyunca heyecana boğulacak. Resmi adımlar atıldı. Beşiktaş Fenerbahçe'nin taçsız prensini transfer ediyor! Hasan Arat milli futbolcuyla el sıkıştı, imzalar atıldı. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş Fenerbahçe'nin taçsız prensini transfer ediyor! Başkan Hasan Arat milli futbolcuyla el sıkıştı, imzalar atıldı. Hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE'NİN TAÇSIZ PRENSİNİ TRANSFER EDİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder, sarı lacivertlilerden ayrılamaya hazırlanıyor. Türkiye'den ayrılmak istemeyen milli futbolcu bir diğer Süper Lig devi Beşiktaş'a menajeri aracılığıyla mesaj yollamıştı. Başarılı oyuncusunun siyah beyazlı formayı giymek istediği kaydedildi.

yeni-proje-2024-08-11t104813-815.jpg

HASAN ARAT MİLLİ FUTBOLCUYLA EL SIKIŞTI, İMZALAR ATILDI! HAYIRLI OLSUN

Kadrosunu güçlendirmek için kanat bölgesine futbolcu arayan Beşiktaş, aradığı ismi Süper Lig'de buldu. Fenerbahçe'yle kesin olarak yollarını ayıracak Cengiz Ünder, Beşiktaş'a gidiyor. Fenerbahçe, milli futbolcu için 10 milyon bonservis talep ediyordu. Sarı lacivertliler, bonservis beklentisini aşağıya çekmeye de hazır. Siyah beyazlılar Cengiz Ünder için yönetim kurulu olarak toplantı yapacak. Çıkacak karar sonrası Cengiz'in siyah beyazlılara imza atması bekleniyor.

yeni-proje-2024-08-11t104830-719.jpg

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 33 maça çıkan Cengiz Ünder, 18 maçta ilk 11 oynadı. 9 gol atmayı başaran milli futbolcu 2 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN