Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 53 milyon euroluk gol makinesi: 172 gol 97 asist...

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 53 milyon euroluk gol makinesi: 172 gol 97 asist...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Kartal, 53 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı.

Süper Lig'de beklentilerin altında kaldığı sezonda Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Kartal, 65 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı sebebiyle kadrosundaki yabancı oyuncu kalitesini artırmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü İspanya'ya dikti.

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, önceliğini hücum hattına verdi. Siyah-beyazlı ekip, 65 milyon euroluk süper yıldızın transferi için kolları sıvadı.

Posta'da yer alan habere göre; Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Yücel'in İspanyol devi Atletico Madrid ile yollarını ayırması beklenen Hollandalı süper yıldız Memphis Depay'ı ilk hedef olarak belirlediği öne sürüldü.

Yücel'in önümüzdeki günlerde İspanya'ya gideceği ve burada Hollandalı süper golcü ile yüz yüze görüşeceği öne sürüldü. Beşiktaş'ta Memphis Depay bombası! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Geçtiğimiz sezon İspanyol devinde 31 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 9 gol 2 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol kariyeri boyunca toplamda 459 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 172 gol 97 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN