Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı! Süper Lig'in yeni takımına imzayı attı...

Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı! Süper Lig'in yeni takımına imzayı attı...

Yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş, bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı. Kartal'ın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Cenk Tosun, Umut Meraş, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Utku Yuvakuran ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı. Kartal'ın yıldız ismi sürpriz bir anlaşmaya imza atarak Süper Lig'in yeni ekibine transfer oldu.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda kadro planlamasını oluşturan Beşiktaş'ta yaprak dökümü yaşanıyor. Tecrübeli teknik adamın kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmayı hedefleyen Beşiktaş, bir yıldızıyla daha vedalaştı.

Kartal, 2022 yılında Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl ile yollarını ayırdı. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu yeni sezonda Arda Turan yönetimindekİ Eyüpspor'da forma giyecek.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada "Tayfur Bingöl, Eyüpspor Kulübü’ne Geçici Transfer Oldu Profesyonel futbolcumuz Tayfur Bingöl, 2024-25 sezonu sonuna kadar Eyüpspor Kulübü’ne geçici transfer olmuştur. Tayfur Bingöl’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Eyüpspor, Tayfur Bingöl'ü Beşiktaş'tan transfer etti! | TGRT Haber

Geçen sezon Beşiktaş forması altında 19 karşılaşmada görev alan tecrübeli oyuncu, 1 gol 2 asiste imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN