Beşiktaş 25 yaşındaki futbolcuyu kapının önüne koydu! Hasan Arat sözleşmesini sonlandırdı. Arkadaşlarıyla vedalaştı

Beşiktaş 25 yaşındaki futbolcuyu kapının önüne koydu! Hasan Arat sözleşmesini sonlandırdı. Arkadaşlarıyla vedalaştı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda hangi futbolcuların takımdan ayrılacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş 25 yaşındaki futbolcuyu kapının önüne koydu! Hasan Arat sözleşmesini sonlandırdı. Arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş 25 yaşındaki futbolcuyu kapının önüne koydu! Hasan Arat sözleşmesini sonlandırdı. Arkadaşlarıyla vedalaştı.

BEŞİKTAŞ 25 YAŞINDAKİ FUTBOLCUYU KAPININ ÖNÜNE KOYDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Beşiktaş yıldız futbolcuyu gönderdi. İspanyol oyuncu Francisco Montero’nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

yeni-proje-2024-08-13t123256-391.jpg

HASAN ARAT SÖZLEŞMESİNİ SONLANDIRDI! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Francisco Montero ile yollar ayrıldı.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Francisco Montero ile olan sözleşmemizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız. Francisco Montero’ya bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.”

yeni-proje-2024-08-13t123307-790.jpg

FRANCISCO MONTERO KİMDİR?

Tam adı Francisco Javier Montero Rubio olan futbolcu, 14 Ocak 1999 tarihinde İspanya'nın Sevilla kentinde dünyaya geldi.

İspanyol oyuncu, futbola Atletico Madrid altyapısında başladı.

Stoper mevkinde 2019 yılında Atletico Madrid ile profesyonel sözleşme imzaladı.

2019/2020 sezonunu Deportivo La Coruna'da kiralık olarak geçiren Montero, 2020/2021 sezonunda Beşiktaş'a kiralandı.

İspanyol savunma oyuncusu, daha sonra 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında siyah-beyazlılara transfer oldu.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Francisco Montero'nun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN