Arda Güler'in performansı İspanya'da gündem oldu

Arda Güler'in performansı İspanya'da gündem oldu

Real Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Güler'in Karadağ maçı performansı İspanya'da gündem oldu. İspanyol medyası Arda'ya övgüler yağdırdı

Karadağ karşısında 83. dakikada yerini Kaan Ayhan'a bırakan Arda Güler'in performansı İspanya'da da gündem oldu. Real Madrid forması giyen Arda'nın şık hareketi İspanyol medyasında konuşulanlar arasında yer aldı.

AS gazetesi Arda Güler için, "Arda Güler, rakibini gözlerini ovuşturmak zorunda bırakacak bir manevrayla yok etti. Türk futbolcu, fantastik çalımla maçın en göz kamaştırıcı hareketini yaptı. Her oynadığında büyülü bir şey yapıyor." ifadelerini kullandı.

GÜLER PARLADI

Relevo, "Arda Güler, Karadağ galibiyetinde Türkiye adına parladı. Real Madrid'li oyuncunun takımının galibiyetinde muhteşem hareketleri vardı." dedi.

Mundo Deportivo ise, "Lider Türkiye'nin galibiyetinde Güler parladı. Real Madridli oyuncu, İrfan Can Kahveci'nin tek golüyle Karadağ'ı mağlup eden takımının zorlu mücadelesine öncülük etti." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN