Madrid ekibinden Arda Güler için ameliyat kararı: Bir buçuk ay sahalarda yok

Madrid ekibinden Arda Güler için ameliyat kararı: Bir buçuk ay sahalarda yok

Dünya devi Real Madrid'e imza attıktan sonra talihsiz bir kaza yaşayan milli yıldız Arda Güler için Madrid ekibi ameliyat kararı aldı. Bir buçuk ay sahalardan uzak kalacağı tahmin edilen Güler'in milli takım arasında takıma dönmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz ay dünya devi Real Madrid'e imza atan milli yıldız Arda Güler, Amerika Birleşik Devletleri kampında yaşadığı sağ iç menisküs sakatlığının sonrasında İspanya'ya dönen Arda için, sağlık heyeti ameliyat kararı aldı.

MİLLİ TAKIM ARASINDA DÖNEBİLİR

The Athletic'te yer alan habere göre; genç yıldız, bir buçuk ay sahalardan uzak kalacak. Ancak Arda'nın milli takım arasında takıma katılması da bekleniyor.

Real Madrid'e temmuz ayında 20 milyon euro'ya imza atan milli futbolcu, Real Madrid'in Milan, Manchester United ve Barcelona ile oynadığı hazırlık maçlarında forma giyemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN