Anlaşma tamam! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'ye veda ediyor: Türk futbol tarihine geçecek...

Anlaşma tamam! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'ye veda ediyor: Türk futbol tarihine geçecek...

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın yıldız savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Yıldız savunma oyuncusunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Süper Lig'de sezonun ikinci hafta karşılaşmasında konuk olduğu Göztepe ile 2-2 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dev takımları peşinden sürükleyen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na veda ediyor. Kanarya'nın yıldız savunma oyuncusu sözleşme süresi ve yıllık maaş konusunda Brighton ile anlaşmaya vardı.

Yıldız futbolcunun, sarı-lacivertli yöneticiler ile bir araya geldiği ve yapılan teklifin kabul edilmesini istediği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 24 yaşındaki sol bek oyuncusu, sarı-lacivertli forma altında 51 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 5 asistlik katkı sundu. Milli futbolcunun kısa süre içerisinde İngiliz ekibine resmi imzayı atması bekleniyor.

İngiliz ekibinin Ferdi Kadıoğlu'nun avukatına incelemesi için kontrat gönderdiği iddia edildi. Milli yıldızın yaklaşık 35 milyon euro karşılığında İngiliz ekibine imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN