Amedspor Süper Lig'e yükselmeyi kafaya koydu! Bir bomba transfer daha

Amedspor Süper Lig'e yükselmeyi kafaya koydu! Bir bomba transfer daha

Yeni sezon öncesi tüm takımlarda transfer mesaisi devam ediyor. Özellikle Amedspor, teknik direktör Ersun Yanal'ı takımın başına getirerek büyük bir ses getirirken transferde bombaları üst üste patlatıyor. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğacak. Amedspor Süper Lig'e yükselmeyi kafaya koydu! Bir bomba transfer daha. İşte sürpriz transferin detayları...

Başarılı Teknik Direktör Ersun Yanal'ı takımın başına getirerek büyük sükse yapan Amedspor bir sürpriz transfere daha imza attı.

Süper Lig hedefini açıkça ortaya koyan Amedspor, tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ın ardından kadrosunu bir dünya yıldızıyla daha güçlendiriyor! Kamerun Milli Takımı'nın deneyimli defans oyuncusu Nicolas N'Koulou, Trendyol 1. Lig'in flaş ekibi Amedspor'a transfer oldu.

yeni-proje-2024-07-28t100534-125.jpg

AMEDSPOR SÜPER LİG'E YÜKSELMEYİ KAFAYA KOYDU! BOMBA TRANSFERLER PEŞ PEŞE GELİYOR

Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor formasıyla Süper Lig'de boy gösteren ve 32 maçta 2 gol kaydeden N'Koulou, kariyerinde Lyon, Monaco, Marsilya, Torino, Aris ve Watford gibi önemli kulüplerde de forma giyerek büyük başarılara imza attı.

yeni-proje-2024-07-28t100445-888.jpg

Amedspor, N'Koulou transferiyle savunma hattına önemli bir güç katarken, Süper Lig'e yükselme hedefindeki iddiasını da bir kez daha ortaya koydu. Daha önce Adama Traore, Bruno Lourenço ve Britt Assombalonga gibi önemli isimleri kadrosuna katan Amedspor, N'Koulou ile birlikte transfer dönemine damga vurmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN