Ali Koç tarih verdi: Avrupa Şampiyonası'ndan sonra...

Ali Koç tarih verdi: Avrupa Şampiyonası'ndan sonra...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kurban Bayramı dolayısıyla Fenerbahçe Kulübünde geleneksel bayramlaşma töreninde açıklamalar yaptı. Koç, transferlerle ilgili "Gazetede çıkan isimlere itibar etmeyin. Bizden haber bekleyin. Transfer piyasası hareketli değil. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra piyasa hareketlenir" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Fenerbahçe Kulübünde geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende konuşan Ali Koç, gazetelerde yer alan transfer iddialarıyla ilgili "Hocamız birkaç gün sonra geliyor. Çalışmalarımız da devam ediyor." diyerek gazetede çıkan isimlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. "Bizden haber bekleyin" diyen Koç, transfer piyasasının hareketli olmadığını söyleyerek, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra piyasanın hareketleneceğini belirtti.

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'nda bugün önemli bir maça çıkacağını belirterek "Bir sonraki tura geçeriz umarım. Bunu yapacak kadro kalitemiz var. Allah onlara şans versin. İnşallah ikinci bir bayramı bu akşam kutlarız. Yüzücülerimizi de kutluyorum. Basında yüzücülerimizin başarısında Fenerbahçe'nin adı bilerek veya bilmeyerek geçmedi. Basketbol takımımızı da kutlarım. Hocamız, sezon ortasında gelmesine rağmen ligde şampiyon oldu. Önümüzdeki sezon daha iyisini yapacaktır." ifadelerini kullandı.

KOÇ'TAN, DURSUN ÖZBEK VE OKAN BURUK'A OLAY SÖZLER

Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu dile getiren Ali Koç, şunları kaydetti

"Fenerbahçe hoca getirdiğinde şampiyonluk unutuldu. Fenerbahçe seçime gittiği zaman siyasi seçimlerden daha fazla dikkat çekti. İki Fenerbahçe başkan adayı televizyona çıktığında reyting rekoru kırıldı. Ayrıca bir rakibimiz var. Patolojik vaka başkanı ve örgüt kırıntısı hocasının ağzından Fenerbahçe düşmüyor. Bunun kıymetini bilelim. Bütün enerjimizi başkalarını ittirerek şampiyon yapan sisteme karşı kullanalım. İnşallah bu sezon seçimden sonra oluşan hava Fenerbahçe'de hakim olur. Hocamız birkaç gün sonra geliyor. Çalışmalarımız da devam ediyor. Gazetede çıkan isimlere itibar etmeyin. Bizden haber bekleyin. Transfer piyasası hareketli değil. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra piyasa hareketlenir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN