Abdurrahim Albayrak Okan Buruk'u hedef alan Jose Mourinho'ya sert bir dille yanıt verdi! Ulan daha dün geldin...'

Abdurrahim Albayrak Okan Buruk'u hedef alan Jose Mourinho'ya sert bir dille yanıt verdi! Ulan daha dün geldin...'

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Okan Buruk'u hedef alan Mourinho'ya yanıt verdi. Albayrak açıklamasında "Okan hoca için yok iki adım attı yok dört adım attı, ulan bi dur da daha dün geldin." ifadelerini kullandı.

Son olarak Mustafa Cengiz yönetiminde görev alan Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho'yu hedef alan açıklamalara imza attı.

Sarı-kırmızılı yönetime ve teknik heyete destek çağrısında bulunan Albayrak, Mourinho'nun Okan Buruk'a yönelik açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi.

Albayrak, "Okan hocamıza ilk destek mesajını attım Twitter'da. Aşağı yukarı 600 bine yakın beğeni geldi, demek ki haklı bir iş yapmışım. Kenetlenelim! Yönetimimize, Okan hocamıza destek olalım. Kendi oyuncularımızın buradan eleştirilmesine de katılmıyorum." dedi.

MOURİNHO'YU HEDEF ALDI: ULAN DAHA DÜN GELDİN

Kanarya'nın Portekizli patronu Mourinho'nun Lille maçı öncesi basın toplantısında; "Emin olduğum bir şey var o da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, saha içine 4 metre girdiğinde kart görmüyor ama ben daha içerde kart görüyorum. Ya da bir oyuncu rakibinin suratına yumruk attığında oyuncu kart görmeyebiliyor." sözlerine yanıt veren Albayrak, Mourinho'yu hedef alarak "Okan hoca için yok iki adım attı yok dört adım attı, ulan bi dur da daha dün geldin." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN