Sivas Belediyespor-Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri

Sivas Belediyespor-Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Sivas Belediyespor ile Beşiktaş karşılaşacak. Sivas Belediyespor-Beşiktaş maçını canlı anlatımla Karar.com adresinden takip edebilirsiniz.

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde saat 13.45'te oynanacak karşılaşmada, hakem Erkan Engin görev yapacak.

Mücadele A Haber'den naklen yayınlanacak. 

Beşiktaş avantaj peşinde

Gruptaki ilk maçında Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Sivas Belediyespor karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor.

Ev sahibi ekip Sivas Belediyespor ise gruptaki ilk mücadelesinde 1461 Trabzon'a 7-1 gibi farklı bir skorla yenilmişti.

Güneş'ten kadroda rotasyon

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'ün, Sivas Belediyespor karşısında rotasyona gitmesi bekleniyor.

Kardemir Karabükspor'la oynanan gruptaki ilk maçta sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan futbolculara görev veren tecrübeli teknik adamın, bu tercihini Sivas temsilcisi karşısında da sürdürmesi bekleniyor.

Sivas Beşiktaş maçına odaklandı

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor'un Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Beşiktaş'ı yenmesi durumunda olağanüstü bir iş başarmış olacağını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma öncesinde takımı ziyaret eden Aydın, futbolculara moral vererek baklava ikram etti. Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynamanın ayrı bir heyecan verdiği belirterek, "Böyle tek maçlı sistemlerde sürpriz sonuçlar almak mümkün" dedi.

Kupa maçlarında geçmişte çok büyük sürprizler yaşandığını hatırlatan Aydın, "Neden bu sürprizlerden bir tanesini Beşiktaş'a karşı yaşatmayalım. Bunu başaracağımıza inanıyorum, başarmamamız için bir sebep olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu. Aydın, maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayarak, "Beşiktaş bizi burada yenebilir. Bu kimseyi rahatsız etmez çünkü doğal bir sonuçtur. Ancak biz Beşiktaş'ı yenersek, olağanüstü bir iş başarmış oluruz" ifadesini kullandı.

Muhtemel 11'ler

Sivas Belediyespor

Onur Yurtoğlu

Kaan Kılcı

Gökhan Payal 

Nuri Melih Mursal 

Volkan Çekirdek

Mehmet Nas

Berkay Öztuvan

Ali Akburç

Murathan Buruş

Aykut Sevim 

Batuhan Salman

Beşiktaş

Günay Güvenç 

Serdar Kurtuluş 

Alexander Milosevic 

Pedro Franco 

Dusko Tosic

Veli Kavlak 

Necip Uysal

Kerim Frei

GÖkhan Töre 

Olcay Şahan 

Cenk Tosun

Saat: 13.45 

Stat: MUHSİN YAZICIOĞLU

Hakem: ERKAN ENGİN 

Yayın: A HABER & KARAR.COM

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN