Şırnak İdil'de PKK'lıların evinde patlama iddiası: 3 ölü, 3 yaralı

Şırnak İdil'de PKK'lıların evinde patlama iddiası: 3 ölü, 3 yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde büyük bir patlama meydana geldi. Yenimahalle'deki bir evde örgüt mensubu olduğu tahmin edilen kişiler, el yapımı patlayıcı yaparken bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Şırnak'ın İdil ilçesindeki bölgedeki basın mensuplarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ın İdil ilçesinde büyük bir patlama meydana geldi.

Örgüt evinde patlama iddiası

Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik ekipleri gönderildi. Patlamanın PKK'lı bir teröristin evinde, el yapımı patlayıcıdan kaynaklı olarak meydana geldiği iddia edilirken, olayda 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin ise yaralandığı öne sürülüyor.

DHA: Cenazeler hastaneye kaldırıldı

İdil İlçesi'nde hendeklerin kazıldığı ve barikatların kurulduğu Yeni Mahallede bugün saat 11.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Bir evdeki mutfak tüpünden kaynaklandığı belirtilen patlamada, 35 yaşındaki Muhittin Olgar, 40 yaşındaki Mehmet Latif Olgar ve kimliği öğrenilemeyen 1 kişi öldü. Patlamadan sonra esnaf kepenk kapatırken, ölenlerin cenazeleri Belediye'ye ait cenaze araçları ile İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  

İHA: 3 terörist öldü

Şırnak'ın İdil ilçesinde, güvenlik kuvvetlerine atmak üzere El Yapımı Patlayıcı (EYP) hazırlayan YDG-H üyelerinin yaptığı patlayıcı ellerinde infilak etti. Patlamada 3 YDG-H mensubu teröristin öldüğü belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN