Sinan Güler resmen Fenerbahçe Doğuş'ta

Sinan Güler resmen Fenerbahçe Doğuş'ta

Yeni sezonda da Avrupa'da şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe Doğuş, Galatasaray Odeabank'ın kaptanı Sinan Güler'i transfer ettiğini resmen açıkladı. Transferden sonra taraftarlardan bazıları Sinan Güler'i elinde tutamayan yönetimi eleştirirken, bazıları da Güler'in ezeli rakibe gitmesini eleştirdi.

Spor Toto Basketbol Ligi ve THY Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, ezeli rakibi Galatasaray Odeabank'ın kaptanı Sinan Güler'i transfer ettiğini resmen açıkladı.

17-07/03/screenshot_3.png

Sarı-Lacivertli kulübün açıklaması şöyle:

"Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, ülke basketbolumuzun en önemli oyuncularından biri olan Sinan Güler ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, kadrosunu Sinan Güler ile güçlendiriyor.

1 metre 92 santim boyunda olan ve her iki guard pozisyonunda da forma giyebilen başarılı oyuncu, yeni sezondan itibaren Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele edecek.

Sinan Güler’e Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, yarıştığı ‘her kulvarda’ şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızda başarılar diliyoruz."

Sinan Güler şu açıklamayı yaptı:

17-07/03/595a50787152d82e1871e6a1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN