Sinan Güler, Fenerbahçe'ye Avrupa Ligi finali için başarı diledi

Sinan Güler, Fenerbahçe'ye Avrupa Ligi finali için başarı diledi

Galatasaraylı Sinan Güler, Fenerbahçe'nin Euroleague final karşılaşmasında CSKA ile oynayacağı maç öncesinde Sarı-Lacivertlilere sosyal medya hesabından başarılar diledi.

Fenerbahçe, Euroleague final karşılaşmasında bu akşam saat 21.00 Rus temsilcisi CSKA Moskova ile Almanya'nın Berlin şehrinde karşı karşıya gelecek. Bu tarihi final öncesi, Sarı-Lacivertlilere bir destek de Galatasaraylı Sinan Güler'den geldi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN BAŞARILAR DİLEDİ

Galatasaray Odeabank forması giyen milli basketbolcu Sinan Güler, Fenerbahçe'nin CSKA Moskova ile Euroleague finalinde oynayacağı karşılaşma öncesi sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertli takıma başarılar diledi. Yıldız oyuncu twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu akşam Türk basketbolu için güzel bir gün olsun, Eurocup ve Euroleague ebedi dostluğa yakışır çifte zafer olur. Başarılar @FBBasketbol" ifadelerini kullandı.

16-05/15/galatasarayli-sinan-guler-fenerbahce-ye-8440406_4296_m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN