Şenol Güneş'ten Mustafa Denizli'ye sert gönderme

Şenol Güneş'ten Mustafa Denizli'ye sert gönderme

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor maçından sonra gazetecilerin hakemler hakkındaki sorusunu yanıtlarken Mustafa Denizli'ye gönderme yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sosa’nın son dakikada attığı golle galibiyete uzandıkları Osmanlıspor maçı sonrasında Mustafa Denizli’ye gönderme yaptı. 

"Olayı büyütmek istemiyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Denizli’nin Beşiktaş derbisi sonrası yaptığı "Hakem bizi kıymık kıymık doğradı" ifadelerine bir anlamda yanıt veren Güneş, "Penaltı beklediğimiz pozisyonda ele çarptığını gördüm ama olayı büyütmek istemiyorum. Kim ince ince doğranıyor, kim ne yapıyor, ben de bunu kullanırsam doğru olmaz” dedi.

"Töre'nin sıkıntısı var"

Hakem kararlarının değiştirilemez olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü "Hakem golü verirse, santra yaparsın, vermezse yapmazsın. Hakem boğuşmalara izin verdi. Onun tarzı budur. ‘Neden böyle yönetti’ diyemeyiz. Herkes hakem konuşuyor, yorumluyor zaten, bana sıra gelmez" ifadelerini kullandı.  

Gökhan Töre’yi oynatmamasıyla ilgili ise Şenol Güneş, “Fiziksel olarak tam hazır değil. Isınırken de bir sıkıntısı oldu, o yüzden oynatmadım” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN