Şenol Güneş’ten 3 isme kesik

Şenol Güneş’ten 3 isme kesik

Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçına geçen haftadan 3 değişiklik yaparak çıkacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçının kadrosunu hemen hemen belirlemiş durumda…

Statü gereği Mersin İdman Yurdu erteleme maçında sahada olamayan Boyko, Marcelo ve Alexis, Gençlerbirliği karşısında oynayabilecek. Ancak teknik direktör Şenol Güneş’in yeni transferlerden sadece ikisini sahaya sürmesi bekleniyor.

Olcay Şahan'a ilk 11'de görev verebilir

Kaleci tercihin Tolga Zengin’den yana kullanacak olan tecrübeli teknik adam Mersin İdman Yurdu maçında zorunlu olarak stoperde oynayan Necip ve Tosic’in yerine yeniden Marcelo ve Alexis’e görev verecek. Şenol Güneş’in son haftalarda form grafiğinde düşüş olan Gökhan Töre’yi Başkent ekibi karşısında dinlendirip Olcay Şahan’a ilk onbirde oynatması da kadro konusunda beklenen 2. gelişme.

Beşiktaş’ın yarınki karşılaşmaya Tolga, Beck, Marcelo, Alexis, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay ve Gomez 11’i ile başlayacağı tahmin ediliyor.

Veli Kavlak ve Tolgay Arslan forma bekliyor

Siyah-beyazlı takımın uzun süreli sakatlık geçiren iki oyuncusu Veli Kavlak ve Tolgay Arslan teknik direktör Şenol Güneş’ten forma bekliyor.

Tecrübeli teknik adamın bir ay önce ‘yavaş yavaş hazır oluyorlar’ dediği iki oyuncu da 18 kişilik kadroya girmeye başlarken, Veli Kavlak Mersin İdman Yurdu maçının son dakikasında oyuna dahil olmuştu.

Tüm antrenmanlara düzenli olarak katılan ve kondisyon eksiklerini büyük ölçüde gideren iki oyuncu da başarılı çalıştırıcının kendilerine daha fazla süre vermesi için büyük bir hırsla çalışıyor ve hocalarından görev bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN