Şenol Güneş dört ismin biletini kesti

Şenol Güneş dört ismin biletini kesti

Gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş kadroda düşünmediği dört futbolcunun ismini yönetime verdi.

Beşiktaş'ta bir yandan takıma takviye yapılması yönünde çalışmalar devam ederken, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunda olması düşünülmeyen isimler netleşiyor.

YÖNETİME 4 İSİM VERDİ

Hürriyet'in haberine göre Siyah-Beyazlı takımlar kariyerindeki ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan Şenol Güneş, yeni sezonda kadroda görmek istemediği dört futbolcuyu belirledi. Güneş'in başkan Fikret Orman ve yönetimine ilettiği isimlerin savunma hattında görev yapan Serdar Kurtuluş ve Alexis Delgado ile birlikte sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Pedro Franco ile Alexander Milosevic olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN