Yalova Adliyesi'nde silahlı kavga: 2 yaralı, 9 gözaltı

Yalova Adliyesi'nde silahlı kavga: 2 yaralı, 9 gözaltı

Yalova Adliyesi'nde duruşmadan çıkan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi tabanca ile vuruldu. Olayı polisin havaya ateş açarak sonlandırdığı bildirilirken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı ve 9 kişi gözaltına alındılar.

Yalova Adliyesi’nde duruşmadan çıktıktan sonra otoparkta karşılaşan iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Polisin havaya ateş açarak güçlükle sonlandırdığı olayda tabanca ile vurulan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, 9 kişi gözaltına alındı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, saat 14.30 sıralarında Yalova Adliyesi'nin otoparkında meydana geldi. Dava sonrası adliye otoparkında karşılaşan iki grup arasında tartışma çıktı ve kavgaya dönüştü. Kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırganın tabanca ile ateş açması sonucu O.K. (29) ve C.O (40) isimli kişiler çeşitli yerlerinden yaralandı. Adliyede görevli polis ekipleri durumu kontrol altına almak için havaya ateş açtı.

İhbar üzerine olay yerine takviye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili olarak 9 kişinin gözaltına alındığı bildirildi ve soruşturma başlatıldı.

9691602.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN