Yağmurdan korunmak için balkonun altında duran iki kişiye ateş açıldı: Bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı

Yağmurdan korunmak için balkonun altında duran iki kişiye ateş açıldı: Bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı

Aksaray'da iki kişi yağmurdan korunmak için girdiği komşularının balkonunun altında sohbet ederken silahlı saldırıya uğradı. Vurulanlardan bir kişi hayatını kaybetti diğeri ise yaralı.

Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Akmezar köyünde Veli Tan ile arkadaşı Beytullah Erdoğan, yağmurdan korunmak için komşularının balkonunun altına girdi. Burada sohbet eden iki arkadaşa saat 22.30 sıralarında bir kişi tabancayla ateş etti.

Beytullah Erdoğan ile Veli Tan yaralanıp yere yığılırken, silah sesini duyan yakınları tabancayla ateş eden kişiyi yakalayıp, ağır şekilde darp etti.

Tabancayla vurulan iki genç ile silahlı saldırgan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gülağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 30 yaşındaki Veli Tan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Beytullah Erdoğan ile silahlı saldırgan ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

Silahlı saldırganın aldığı ağır darbeler nedeniyle yüzünün tanınmayacak hale geldiği, bu nedenle jandarmanın yüz tanıma sisteminden kimliğini tespit edemediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN