Vatandaşlar seyirci kalmadı: Kadına şiddete müdahale kamerada

Kadına yönelik şiddetin bir örneği de İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşandı. Sokak ortasında kadını darp eden şahıs çevreden tepki aldı. Bunun üzerine bir grup vatandaş şahsa müdahalede bulundu.

Kadına yönelik şiddet son bulmuyor. Bu defa İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir şahıs kadını sokak ortasında darp etmeye çalıştı. Çevreden tepkiler gecikmezken bir grup vatandaş şiddet gösteren şahsa müdahale etti.

BİLİNMEYEN NEDENLE TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, dün öğle saatlerinde Esenyurt Balıkyolu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası şahıs, kadına vurmaya başladı.

KOŞARAK MÜDAHALE ETTİLER

Olayı gören çevredeki gençler şahsa doğru koşarken gençlerden biri havaya zıplayarak şahsa tekme attı. Bir süre sonra birden fazla kişi şahsın etrafında toplanarak darp etmeye devam etti.

Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN