Türkan Sözen Kreş’inden Anneler Günü buluşması

Türkan Sözen Kreş’inden Anneler Günü buluşması

Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi 3 yaş grubu öğrencileri için Boğaz Otel’de Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü, Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi 3 yaş grubu öğrencileri için Boğaz Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğiyle kutlandı. Kutlamaya, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Özer, Kreş Müdürü İhsan Can, kreş çalışanları ve veliler katıldı.

Kahvaltının ardından minikler ve ebeveynleri tarafından oynanan sandalye kapmaca oyunu eğlenceli anlara sahne oldu. Minik öğrencilerin doyasıya eğlendiği etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı. Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Özer, etkinliğin ardından velilere Anneler Günü’ne özel hazırlanan hediyeleri verdi.

“Manavgat Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız”

Anneler Günü etkinliğinde konuşan Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Özer, “Anneler her zaman başımızın tacıdır. Fedakar ve cefakar kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum. Manavgat Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. İyi ki varsınız!” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN