Tarlasına giren çiftçi şaşkına döndü! Böylesi hiç görülmedi: Dev boyuyla panik yarattı

Tarlasına giren çiftçi şaşkına döndü! Böylesi hiç görülmedi: Dev boyuyla panik yarattı

O ilimizde çiftçilikle ilgilenen bir vatandaş tarlasındaki gördüğü şey karşısında şaşkına döndü. Böylesi ilk kez görülüyor. Dev boyunu fark eden çiftçi panikle fotoğrafını çekti...

Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Çavuşlu köyünde bir çiftçi, tarlasında karşılaştığı dev etçil çekirge karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. İlk defa böyle bir çekirgeyle karşılaşan çiftçi, bu sıra dışı böceğin ne olduğunu anlamak için internetten araştırma yaptı.

ELAZIĞ'DA ETÇİL ÇEKİRGE GÖRÜLDÜ

Yaptığı araştırmalar sonucunda, çekirgenin tarıma zararlı böcekleri yiyerek beslenen etçil bir tür olduğunu öğrenen çiftçi, bu bilginin ardından rahat bir nefes aldı. Zararlı olmadığını anladığı çekirgeyi cep telefonu ile kaydeden çiftçi, daha sonra çekirgeyi doğal ortamına geri bıraktı.

Gördüğü çekirge karşısında şaşkınlığını gizleyemedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN