Su kayıplarının azaltılması ve korunması amacıyla bir araya geldiler

Su kayıplarının azaltılması ve korunması amacıyla bir araya geldiler

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, su kayıplarının azaltılması ve korunması amacıyla ilimizde inceleme ve temaslarda bulunan yetkililerle bir araya geldi.

Geçtiğimiz ay Bilecik Karasu İçme ve Kullanma Suyu Başkanlığına da seçilen Belediye Başkanı Subaşı, ilgili birim temsilcileriyle birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.

İSKİ Su ve Atıksu Teknolojileri Dairesi Başkanı İsmail Aydın, Asya Su Kaynakları ve Basınç Yönetimi Şube Müdürü V. Samet Kıran, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Mühendisi Bahadır Özçam ve Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ile Bilecik Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Onur Kavuştu ve birim çalışanlarının olduğu toplantıda su kayıplarının korunması konuları ele alındı.

Gerçekleştirilen buluşma hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, önemli bir çalışmanın içinde olduklarını belirterek, ‘’Belediye Başkanımız Melek Mızrak Subaşı; İSKİ Su ve Atıksu Teknolojileri Dairesi Başkanı İsmail Aydın, Asya Su Kaynakları ve Basınç Yönetimi Şube Müdürü V. Samet Kıran, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Mühendisi Bahadır Özçam ve Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ile belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüzde yer alan çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Su Verimliliği Seferberliğinin, kentsel su verimliliği bileşeni kapsamında içme suyu sistemlerindeki su kayıplarının azaltılması konusunda bir toplantı ve saha çalışmaları gerçekleştirildi.’’ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN