Mezuniyet töreninde led ekran devrildi! Çok sayıda yaralı var

Şişli'de bulunan Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda, özel bir okulun mezuniyet töreni sırasında sahnedeki fotoğraf çekimi esnasında dev bir led ekran öğrencilerin üzerine düştü. Bu üzücü kazada 3 veli ve 3 öğrenci yaralandı. Yaralılar hemen çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahnede bulunan dev ekran insanların üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

9427536.jpg

Devrilen panonun altında kalan 3 veli ve 3 öğrenci yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

9427632.jpg

ELEV OKULLARI'NIN SAHİBİ GÖZALTINDA

T24'ün aktardığına göre olayla ilgili ELEV Vakfı Okulları'nın sahibi Erkan Şahin gözaltına alındı. Bir okul müdür ve öğretmen de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

9427634.jpg

İBB: KURULUM VE ARAÇLARLA İLGİMİZ YOK

Kazanın ardından Cemal Reşit Rey'in bağlı olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) açıklama geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "Söz konusu etkinlik, etkinliğin teknik kurulumu ve araçlarla kurumumuzun herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Konunun takipçisi olacağız" dedi.

9427636.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Polat, özel bir eğitim kurumunun bir sanat gecesi düzenlemek için kurumdan ücretli tahsis ettiği CRR salonunda akşam meydana gelen kazanın kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti.

9427637.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN