Sivas'ta yamaç paraşütçüsü rüzgara kapılarak 20 metreden düştü: Yaralı hastaneye sevk edildi

Sivas'ta yamaç paraşütçüsü rüzgara kapılarak 20 metreden düştü: Yaralı hastaneye sevk edildi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde yamaç paraşütüyle havalanan Sedat Üner, rüzgarın etkisiyle 20 metreden düşerek yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulans helikopterle hastaneye kaldırılan Üner’in vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, yamaç paraşütüyle havalanan Sedat Üner, rüzgarın etkisiyle kaza yaptı. Çakırlı köyü yakınlarında arkadaşlarıyla birlikte paraşütünü hazırlayan Üner, kısa süre sonra ters rüzgar nedeniyle kontrolünü kaybederek yaklaşık 20 metre yüksekliğinden yere çakıldı. Yaralanan Üner, olay yerine gelen ambulans helikopterle Sivas’a sevk edilerek Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Üner’in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamalarda, vücudunda kırıklar olduğu belirtilirken, tedavi sürecinin devam ettiği kaydedildi.

"RÜZGARLA KAPILDI, DÜŞTÜ"

Sivas’ın Suşehri ilçesinde meydana gelen olayda, Çakırlı köyü yakınlarındaki yamaç paraşütü alanına gelen Sedat Üner, arkadaşlarıyla birlikte paraşütünü hazırlayıp havalanmaya başladı. Ancak, kısa bir süre sonra ters rüzgarın etkisiyle yönünü kaybetti. "Yamaç paraşütçüsü, kontrolü kaybederek yaklaşık 20 metre yüksekliğinden yere düştü" ifadelerine yer verildi.

YARALANAN PARAŞÜTÇÜ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Düşüşün ardından yaralanan Sedat Üner, olay yerine sevk edilen ambulans helikopterle hemen hastaneye kaldırıldı. "Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen Üner, tedavi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi". Üner’in sağlık durumu yakından takip edilirken, tedavi süreci devam etmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN