Sivas'ta cadde ve sokaklar göle döndü

Sivas'ta cadde ve sokaklar göle döndü

Sivas'ın Divriği ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkisini sürdüren şiddetli yağışlar, sele neden oldu. Cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, park halindeki birçok araç su altında kaldı.

Sivasın Divriği ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden oldu. Park halindeki araçlar su altında kaldı.

yeni-proje-6.jpg

Yağışın şiddetli bir şekilde devam etmesiyle birlikte, aniden yükselen su birikintileri sürücüler için zor anlar yaşattı. Park halindeki araçlar ise suyun altında kalarak zarar gördü.

yeni-proje-4-003.jpg

İlçede yaşanan su baskınları nedeniyle birçok ev ve iş yerinde maddi hasarlar meydana geldiği bildirildi. Belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda oluşan çamur birikintilerini temizlemek için çalışmalarına başladı. Ancak, hasar tespit çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

yeni-proje-5.jpg

Yetkililer, vatandaşları yağışların etkisi altında olabilecek risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle sele karşı önlem almayan sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN