''Saman Pazarı bölgesi yeniden canlanacak''

''Saman Pazarı bölgesi yeniden canlanacak''

T.C. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, şehrimizin en eski yerleşim ve turizm alanlarından olan Saman Pazarı Caddesi ve Pekmez Pazarı Caddesinde yapılacak iyileştirilmelerle ilgili inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Gülteri Uyanık, Kütahya Belediyesi Meclisi Estetik Komisyonu üyeleri ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Kütahya’nın turizm potansiyeli yüksek olan tarihi eserlerin de yer aldığı Saman Pazarı ve Pekmez Pazarı Caddelerinde hazırlanan örnek projeleri yerinde inceledi. Bölge esnafıyla da görüşen Başkan Kahveci, yapılacak olan düzenlemelerle bölgenin turizm potansiyelinin artacağına değindi.

Cadde, dükkan tabelaları, cephe iyileştirme, güneşlik ve benzeri projelerle daha estetik bir görünüme kavuşması planlanırken, yapılacak diğer sokak ve ışıklandırma uygulamalarıyla bölgenin cazibesinin artacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN