Sakarya’da bir kişi M çiçeği şüphesiyle karantinada

Sakarya’da bir kişi M çiçeği şüphesiyle karantinada

Sakarya'da Dünya Sağlık Örgütü'nün acil durum ilan ettiği M Çiçeği virüsüyle ilgili şüpheli bir vaka tespit edildi. Şehrin sağlık kuruluşları tarafından virüsün yayılmasını önlemek için tüm tedbirler alındı.

Sakarya'da yaşayan 34 yaşındaki Senegalli bir kadın, cilt rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye başvurmasının ardından karantinaya alındı. Medyabar'ın haberine göre, kadın, saat 10:00 sıralarında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine başvurdu. Vücudundaki lekeler nedeniyle doktorlar tarafından özel bir odaya alınan kadın, M Çiçeği virüsü şüphesiyle karantinaya alındı.

Yapılan ilk incelemelerde kadının cilt hastalıklarına bağlı bir rahatsızlığı olduğu belirtilse de, M Çiçeği teşhisi için incelemeler devam ediyor. Hastanın karantinada olduğu ve yanına kimsenin yaklaştırılmadığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN