Sağlıklı bir Kütahya’nın geleceğine dokunuyoruz

Sağlıklı bir Kütahya’nın geleceğine dokunuyoruz

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, göreve geldiği günden bu yana daha sağlıklı bir Kütahya’yı inşaat etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ilde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğine önem veren Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü ve akademisyenlerle bir araya geldi.

Başkan Kahveci üniversitede bir araya geldiği Dekan Güçlü ile şehirdeki yaşlıların yaşamlarını daha rahat ve huzurlu bir şekilde sürdürebilmeleri, geleceğin teminatı çocuklara ve gençlere yapılabilecek katkılar üzerine hazırlanan projeler hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirerek işbirliği yapılabilecek konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN