Sağlık çalışanlarına 'geç geldiniz' diyerek kürekle saldıran şüpheliye kelepçe: Bir anlık öfkeyle yaptım

Sağlık çalışanlarına 'geç geldiniz' diyerek kürekle saldıran şüpheliye kelepçe: Bir anlık öfkeyle yaptım

Adana'da kalp krizi geçiren babası için çağırdığı ambulansa "Geç geldiniz." diyerek kürekle saldırıp aracın camlarını kıran ve hamile sağlık çalışanını yaralayan Yılmaz Aksoy, tutuklandı. Aksoy, ifadesinde saldırıyı üzüntünün verdiği bir anlık öfkeyle gerçekleştirdiğini ve pişman olduğunu söyledi. Babası ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi Itır Sokak'ta kalp krizi geçiren Mehmet Aksoy'a (66) müdahale için giden ambulansa oğlu Yılmaz Aksoy (34) kürekle saldırdı.

9218545.jpg

BİR SAĞLIK ÇALIŞANI YARALANDI

İddiaya göre; Yılmaz Aksoy, "Geç geldiniz" diyerek kürekle ambulansın camlarını kırdı. Saldırı esnasında ambulanstaki 25 haftalık hamile sağlık çalışanı Derya Kılınç (30), gözüne gelen cam parçaları nedeniyle yaralandı.

Düşük yapma riskiyle hastaneye kaldırılan Kılınç, sabah taburcu edildi. Sağlık çalışanları olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren Yılmaz Aksoy'dan şikayette bulundu.

9218548.jpg

'BİR ANLIK ÖFKEYLE YAPTIM' DEDİ

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mehmet Aksoy, Kozan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Saldırgan Yılmaz Aksoy ise babasının cenaze töreninin ardından gözaltına alındı.

9218547.jpg

İfadesinde üzüntünün verdiği anlık öfkeyle saldırıyı gerçekleştirdiğini dile getiren Aksoy, pişman olduğunu söyledi.

TUTUKLANDI

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN