Rize'de korkunç olay: Teleferikte elektrik akımına kapıldı

Rize'de korkunç olay: Teleferikte elektrik akımına kapıldı

Rize'de topladığı çayları araç yoluna çıkarmak için ilkel bir teleferiğe yerleştirirken elektrik akımına kapılan kişi ağır yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Feci olay Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Yeniköy köyünde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Çay hasadı yapmak için bahçecine giren Hızır Can Torpil (25) topladığı çayları ilkel bir teleferik ile araç yoluna çıkarmak istedi.

9707045.jpg

TELEFERİKTE ELEKTİK AKIMINA KAPILDI

Çay bohçalarını teleferiğe yerleştiren Torpil elektrik akımına kapıldı. Torpil'in çay bahçesinde hareketsiz yattığını görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu haber verdi.

9707047.jpg

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine adrese AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çay bahçesindeki patika yoldan yürüyerek çiftçiye ulaşan ekipler, hemen müdahale etti. Dik ve engebeli arazide kurtarma çalışması başlatan AFAD ekipleri, yaralıyı sedyeyle ambulansa taşıdı.

9707048.jpg

Ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Torpil'in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN