O ilimize kötü haber! Serinliğin rahatlığı kısa sürdü: Sıcak havalar geri geliyor

O ilimize kötü haber! Serinliğin rahatlığı kısa sürdü: Sıcak havalar geri geliyor

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün son hava tahmin raporunda o ilimize uyarı geldi. Serinleyen havalar yeniden ısınacak. Serinliğin rahatlığı kısa sürdü! Yazlıkları toplamayın...

Son günlerde serin havanın hakim olduğu ilimize yeniden sıcak hava uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları artacak. Yazlık kıyafetleri toplamayın, sıcaklar geri geliyor...

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yayımladığı hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta etkili olan yağışların ardından hava sıcaklıkları yeniden yükselişe geçiyor. Bölgedeki vatandaşlar sıcak hava koşullarına karşı uyarıldı.

ESKİŞEHİR'DE SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Eskişehir’de özellikle Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde sıcaklıkların oldukça yüksek seyredeceği değerlendiriliyor. Sarıcakaya’da en yüksek sıcaklık 35 derece, Mihalgazi’de ise 34 derece olacak. Diğer ilçelerde de sıcaklıkların yükselmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN