Nazilli’de makilik yangını

Nazilli’de makilik yangını

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bilinmeyen bir nedenden dolayı makilik yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevlere ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Aydın'ın Nazilli ilçesi Beğerli Mahallesi'nde saat 14.30 sıralarında başlayan makilik yangını söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Henüz kesinleşmeyen bir nedenle çıkan yangına, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevler, söndürme çalışmalarını zorlaştırıyor. Bölgedeki kuraklık da yangının daha hızlı yayılmasına neden oluyor. Ekipler, yangının çevredeki yerleşim yerlerine sıçramasını engellemek için yoğun çaba sarf ediyor.

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği belirtildi.

Yangın bölgesine vatandaşların yaklaşmaması ve yetkililerin talimatlarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Alevlerin yükseldiği bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN