Midyeci ve pilavcı arasındaki kavgayı biber gazı ayırdı

Midyeci ve pilavcı arasındaki kavgayı biber gazı ayırdı

Aksaray'da midyeci ile pilavcı arasında çıkan kavga dakikalarca sürdü. Olay yerine gelen polisler biber gazıyla kavganın ortasına daldı. Ardından iki seyyar satıcı gözaltına alındı.

Aksaray’da seyyar midyeci ve pilavcı arasında ‘Pilav üzerine tavuk koy’ meselesi yüzünden çıkan kavgada polise direnen midyeciye biber gazı sıkılarak durdurulabilirken, gaz sıkıldığı için polis memurlarına bağıran öfkeli midyeci, “Kaybol ya” diyerek polisi kovdu. Direnmekten vazgeçmeyen midyeci en sonunda kollarını uzatarak “Tak kelepçeyi” diyerek ters kelepçeyle gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray’ın en işlek caddesinde aralarında 1 metre boşlukla tezgah açarak birisi midyeci diğeri de pilav satan 2 seyyar satıcı bir birinden alışveriş yaptı. Pilavcı M.F.Y. (25) den pilav alan midyeci C.Ç. (23) bir süre sonra pilavın üzerindeki tavuğun az olduğunu ve tavuk koymasını istediği anda 2 esnaf arasında tartışma çıktı.

Yediği biber gazının acısını çıkarmaya çalışan midyeci kendisine yardımcı olmaya çalışan polis memuruna, “Açamıyorum abi, yerde yatarken gözüme sıkıyorsunuz ya. Bırak ne tamamı, kaybol ya” deyip polis memuru hem azarladı hem de kovdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN