Manisa'da üzüm işleme tesisinde yangın çıktı: Gökyüzünü duman sardı

Manisa'da üzüm işleme tesisinde yangın çıktı: Gökyüzünü duman sardı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir üzüm işleme tesisinde bugün öğle saatlerinde başlayan büyük bir yangın, çevredeki bölgelerde paniğe neden oldu. Alevlerin hızla yayıldığı olayda, yoğun duman ilçenin dört bir yanını kaplayarak, gökyüzünü gri bir tabaka ile örttü.

Barış Mahallesi'ndeki üzüm işleme tesisinin malzeme bölümünde, bu sabah erken saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük bir yangın başladı. Alevler hızla yayılarak çevreye yoğun duman yayılmasına neden oldu.

İTFAİYE VE ACİL EKİPLER OLAY YERİNDE

İhbar üzerine, yangın bölgesine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, alevleri kontrol altına almak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

bdfy96-hnuo06qckcjgimw.webp

YANGIN KONTROL ALTINA ALINMAYA ÇALIŞILIYOR

Alevlerin hızla yayıldığı yangında, kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, alevlerin daha fazla yayılmasını önlemek için büyük bir çaba sarf ediyor.

SİYAH DUMAN İLÇENİN DÖRT BİR YANINDAN GÖRÜLEBİLİYOR

Fabrikadan yükselen yoğun siyah duman, ilçenin çeşitli noktalarından görünerek, bölgede geniş bir etki alanı oluşturdu. Yangının söndürülmesi için çalışmalar sürerken, çevre halkı da tedbirlerini almaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN