Malatya Küçük Sanayi Sitesi'nde yangın! 25 iş yeri kullanılamaz hale geldi

Malatya Küçük Sanayi Sitesi'nde yangın! 25 iş yeri kullanılamaz hale geldi

Malatya'da Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan konteyner dükkanlarda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı. Ancak yangında 25 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Malatya'da Çavuşoğlu Mahallesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde akşam saatlerinde çıkan yangın, hırdavat ve inşaat malzemelerinin satıldığı konteyner dükkanlarda büyük hasara yol açtı. Yangın, çevredekilerin ihbarı üzerine hızla büyüdü ve çok sayıda iş yerine sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve yangın, yaklaşık 2.5 saatlik müdahale sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

YANGIN SONRASI BAZI DÜKKÜNLARDA PATLAMA OLDU

Yangın sırasında bazı dükkanlarda bulunan kimyasal maddelerin patlaması ise panik yaratırken, güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri de bölgeye yönlendirildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak da olay yerine gelerek, yangınla ilgili çalışmaları yakından takip etti ve bilgi aldılar.

ieaie.jpg

25 KONTEYNER DÜKKAN KULLANILAMAZ HALE GELDİ

İncelemeler sonucunda 25 konteyner dükkanın kullanılamaz hale geldiği belirlendi. Yangının çıkış nedeni ise henüz netlik kazanmamış olup, soruşturma devam etmektedir.

ieaieai.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN