Kırşehir, yeni kaldırım ve yollarıyla çehresini değiştirmeye devam ediyor

Kırşehir, yeni kaldırım ve yollarıyla çehresini değiştirmeye devam ediyor

Kırşehir Belediyesi, bozuk yolları düzelterek bölge halkının ulaşımını kolaylaştırmayı ve mahalle sakinlerinin günlük yaşamını daha rahat hale getirmeyi hedefliyor.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce koordineli altyapısını tamamlanan Medrese Mahallesi 58.Sokak’da Emine Kadın Çeşmesi civarına sıcak asfalt ve karo, yol çizgileri, yön levhaları, peyzaj ve engelli park alanını yeni haliyle Kırşehir halkının hizmetine sunduk. Mahallemize ve Kırşehir’e hayırlı olsun.” dedi.

Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, hızlı, planlı ve koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar için Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN