'İstanbul’u Koşuyorum' etkinliği nedeniyle yarın bazı yollar kapatılacak

'İstanbul’u Koşuyorum' etkinliği nedeniyle yarın bazı yollar kapatılacak

İBB Spor’un düzenlediği "İstanbul’u Koşuyorum" Avrupa etabı nedeniyle yarın 06.00-11.00 saatleri arasında tarihi yarımadada bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un organize ettiği 'İstanbul’u Koşuyorum Avrupa' etabı yarın koşulacak.

İBB iştiraki Spor İstanbul tarafından organize edilen ve "Colour Run-Renkli Koşu" temasıyla yapılacak olan etkinlik, tarihi yarımadada gerçekleşecek.

0Kennedy Caddesi Eminönü-Yenikapı ile Zeytinburnu-Yenikapı yönleri, Namık Kemal ve Mustafa Kemal caddeleri, Segah, Kumluk, Şair Sermet, Aksakal ve Ahırkapı sokaklarında, 06.00-11.00 saatlerinde trafik akışı sağlanamayacak.

Toplam 6 bin kişinin katılacağı yarış, saat 08.30’da Yenikapı'dan başlayacak. Sporcular önce 10 kilometrelik parkurda, ardından 08.45'te 5 kilometrelik parkurda koşacaklar. 10 kilometre koşan sporcular, Gülhane kapısını geçtikten sonra dönüş alıp, tekrar Yenikapı'da yarışı bitirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN