İstanbul’da yaşayan herkese ücretsiz oldu! Ücretsiz yararlanmak isteyen başvuru yapıyor: Acele eden kazanır

İstanbul’da yaşayan herkese ücretsiz oldu! Ücretsiz yararlanmak isteyen başvuru yapıyor: Acele eden kazanır

İstanbul’da yaşayan binlerce vatandaşa müjdeli bir haber geldi. İsteyen herkes ücretsiz faydalanabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından verilen bu hizmetten erken başvuru yapanlar yararlanabilecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul’da yaşayanları yakından ilgilendiren yeni bir müjde verdi. Yaz okuluna gitmek isteyenler için başvurular başladı. Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda başvuru yapan öğrencilerin istedikleri hizmetten bedava yararlanabilecekleri açıklandı. Öte yandan başvuruların başvuru sırasına göre değerlendirileceği bilgisi paylaşıldı.

istanbulda-yasayan-herkese-ucretsiz-oldu-ucretsiz-yararlanmak-isteyen-basvuru-yapiyor-acele-eden-kazanir.jpg

YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Metro İstanbul, resmi sosyal medya hesabından yaz okuluna ilişkin bilgiler paylaştı. Öğrencilerin başvuru yapabileceği bu programın içinde birçok alan bulunuyor. Yaz boyunca tatilini değerlendirmek isteyen öğrenciler için açılan bu yaz okulu birçok farklı uygulamadan oluşuyor. Öte yandan programın sosyalleşmesi ve ilgi alanlarında kendilerini geliştirmesi amacıyla düzenlendiği belirtildi. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Metro İstanbul Yaz Okulu online kayıtlarımız bugün itibarıyla başladı.????

1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında eğlenceli etkinlikler, etkileşimli öğrenme ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim öğrencileri bekliyor. ????

Metro İstanbul Yaz Okulu’na katılmak için;

Link üzerinden online olarak ön kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz, ardından online kaydını gerçekleştiren ebeveynlerimiz 25 Haziran itibarıyla Esenler Yerleşkemizde ıslak imzalı belgelerini teslim ederek kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. ????

Unutmayın; kayıtlarımız başvuru sırasına göre alınacaktır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN