İstanbul’da trafikte şiddet olayı: Şüpheli gözaltına alındı

İstanbul’da trafikte şiddet olayı: Şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Bağcılar'da 27 Temmuz'da yaşanan bir trafikte tartışma olayında, sürücüyü darp eden kişinin gözaltına alındığı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, olayın detaylarına ve şüphelinin yakalanma sürecine dair bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, "Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından incelenen sosyal medya görüntüleri neticesinde şüphelinin kimliği tespit edilmiştir" dedi.

İstanbul Bağcılar'da 27 Temmuz'da meydana gelen ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran trafikte şiddet olayıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, olayın görüntülerinin Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından titizlikle incelendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, trafikte tartıştığı sürücüyü darp eden kişinin kimliğinin tespit edildiğini ve yasal süreç başlatıldığını açıkladı.

Şüpheli kişinin E.C. olduğunu belirten Yerlikaya, "Şüpheli şahıs E.C. hakkında daha önce de çeşitli suçlarından işlem yapıldığı belirlenmiştir" şeklinde bilgi verdi. E.C.'nin Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü 100.Yıl Kemalpaşa Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındığını açıklayan Yerlikaya, “Darp edilen şahsın tedavisi devam etmektedir” ifadesini kullandı.

"MASUM İNSANLARIN CANINA KAST EDENLERİ AFFETMEYECEĞİZ"

Bakan Yerlikaya, toplumsal huzuru bozan, trafikte saldırgan tavırlar sergileyen ve yolları kapatan kişilere karşı sert bir tutum sergileneceğini vurguladı. "Halkımızın huzurunu bozanları, trafikte saldırgan tavırlar sergileyenleri, düğün konvoyu ya da asker uğurlama diyerek yolları kapatanları, masum insanların canına kast edenleri affetmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Bakan Yerlikaya, bu tür olayların affedilmeyeceğini ve adaletin sağlanması için kararlı olduklarını belirtti. "Bunları yakalayıp adalete teslim etmekte kararlıyız" dedi.

Son olarak, İçişleri Bakanlığı'nın suç ve şiddetle mücadele konusundaki kararlılığını vurgulayan Yerlikaya, "Halkımızın güvenliğini sağlamak ve suçluları adalete teslim etmek amacıyla tüm güçlerimizi kullanacağız" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar, toplumda güvenliğin sağlanmasına yönelik güçlü bir mesaj olarak değerlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN