İstanbul'da Samandıra-Üsküdar metrosunda arıza

İstanbul'da Samandıra-Üsküdar metrosunda arıza

İstanbul'da M5 metro hattında yaşanan arıza nedeniyle yolcular bir süre tünelde mahsur kaldı. Altınşehir durağında metrodan indirilen yolcular, diğer ulaşım araçlarıyla seyahatlerine devam etti.

İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Merkez Metro Hattı'nda seyir halinde olan bir metro, Altınşehir durağına varmadan tünel içerisinde teknik bir arıza nedeniyle durdu. Yolcular bir süre metroda mahsur kaldı.

Yaşanan arıza nedeniyle metro bir süre tünel içerisinde beklerken, yolcuların endişeleri arttı. Neyse ki, kısa süre sonra metro hareket etti ve Altınşehir durağına ulaştı. Yolcular, burada metrodan indirilerek diğer ulaşım araçlarıyla yolculuklarına devam etti.

Arıza nedeniyle özellikle Ihlamurkuyu, Altınşehir ve İmam Hatip Lisesi metro duraklarında yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar, alternatif ulaşım araçlarını kullanmak zorunda kaldı. Yetkililer, arızanın neden kaynaklandığı ve ne kadar sürede giderileceği konusunda henüz açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN