İstanbul'da metroda saç tokası satan Suriyeli çocuğa şiddet: Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor

İstanbul'da metroda saç tokası satan Suriyeli çocuğa şiddet: Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor

İstanbul'da metroda saç tokası satan Suriyeli bir çocuğa yönelik şiddet içeren video sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

İstanbul'da metroda saç tokası satan Suriyeli bir çocuğa şiddet uygulandığına dair bir video sosyal medyada yayılması ile birlikte gündeme bomba gibi düştü.

22 Ağustos akşamı İstanbul'un Yenikapı-Hacıosman metro hattında, çiçekli saç tokası satan Suriyeli bir çocuğa iki erkeğin fiziksel şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Videoda, bir adamın çocuğa tokat attığı ve diğer yolcuların durumu engellemeye çalıştığı anlar dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, ünlü isimler ve kullanıcılar tarafından büyük bir kınama dalgası oluşturuldu. Sanatçı Haluk Levent ve birçok sosyal medya kullanıcısı, şiddet içeren videoları paylaşarak tepkilerini dile getirdi.

screenshot-4.jpg

YOLCULARIN MÜDAHALESİ

Olay sırasında metrodaki diğer yolcular, şiddet uygulayan erkeği durdurmak için anında harekete geçti. Çocuğa tokat atan kişi, yolcular tarafından engellendi ve olayın daha da büyümesi önlendi. Şiddete tanık olan bir yolcu, iki erkek hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

ADALET BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'daki metro olayına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma sürecinin başlatıldığını duyurdu.

İşte o görüntüler:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN