İstanbul'da kalanlar plajlara akın etti: Adım atacak yer kalmadı

İstanbul'da kalanlar plajlara akın etti: Adım atacak yer kalmadı

Kurban Bayramı'nın üçüncü günü, İstanbul'da güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar Büyükçekmece ve Menekşe plajlarına akın etti. Aileleriyle ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar, denize girmenin ve güneşlenmenin tadını çıkardı. Plajlar yoğunluktan dolayı dolup taştı.

Kurban Bayramı'nın üçüncü günü İstanbul'da güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, Büyükçekmece ve Menekşe plajlarına akın etti.

Şehir dışına çıkamayan vatandaşlar, aileleri ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek için plajlara yöneldi. Yoğunluktan dolayı plajlar dolup taştı.

Bazı vatandaşlar piknik yapmayı tercih ederken, çocuklar da kumda oynamanın keyfini çıkardı. Büyük bir yoğunluğun oluştuğu plajda, neredeyse adım atacak yer kalmadı.

"İSTANBUL'DA SOKAKLAR BOŞALDI AMA PLAJLAR DOLU"

Menekşe Sahili'nde vakit geçiren Turgay Abdullah, "Bayramı böyle değerlendirmek istedik, sahile geldik. Arkadaşlarımızla birlikte eğleniyoruz. Deniz çok güzel, serinliyoruz" dedi.

Sahile gelen Ferdi Babaoğlu, "Yakın olduğu ve ekonomik durumlar nedeniyle insanlar burayı tercih ediyor. İnsanlar uzak yerlere gidemediği içim kalabalık oluşuyor. Pek temiz ve sağlıklı olmasa da milletin genellikle tercihi burası oluyor" diye konuştu.

Emekli Adil Yılmaz ise, "Emekli olduğumuz için her tarafa gidemiyoruz. O yüzden burası bizim için iyi. Çok kalabalık. İstanbul sokakları boşaldı ama plajları dolu" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN